2. septembril toimus meie koolis traditsiooniline mänguline koolipäev, mille eesmärk on aidata õpilastel sujuvalt kooliellu sisse elada. Sel aastal oli päev eriti eriline ja põnev, kuna korraldati laste ja noorte ekstreemspordipäev. Üritus pakkus lastele võimalust proovida kätt erinevates ekstreemspordialades ning tõi mõisa parki adrenaliini ja lõbu täis atmosfääri.
Päeva jooksul toimusid mitmed töötoad, kus õpilased said õppida parkouri, pesapalli ja tõukerattasõitu. Parkouri töötuba õpetas, kuidas takistusi ületada võimalikult sujuvalt ja kiirelt. Pesapallitöötoas said õpilased harjutada löögi- ja visketehnikat, arendades samal ajal meeskonnatööoskusi. Tõukerattatöötuba pakkus võimalust õppida uusi trikke ja harjutada oma tasakaalu ning koordinatsiooni.



Selline mänguline ja füüsiliselt aktiivne päev pakkus õpilastele palju rõõmu ning andis võimaluse proovida midagi uut ja põnevat. Üritus sai teoks tänu Leaderi programmi rahastusele ja Paide Avatus Noortekeskusele.

Oleme tänulikud kõigile, kes aitasid kaasa selle toreda päeva õnnestumisele, ja ootame põnevusega järgmisi sarnaseid ettevõtmisi!